29.04.2008 г., 7:12 ч.

Първично 

  Поезия » Философска
614 0 20
Душата моя
еднопоклонна е,
единоидолно
потребна,
молитвено
заупокойна.
Разклонена е
от клони,
пристойно
полюляни,
хребетно
въздигали се,
паметни.
Преклонна е,
греховна даже,
плодоносна
ябълка,
преподобно
нежна.
Едноклетъчна е,
просто
амебна
и се дели на две,
и све възкръсва.



© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??