4 nov 2012, 15:12

Път 

  Poesía » Otra
498 0 0

Към път непознат

сега отправям се аз.

Посока може би грешна,

може би вярна?!

Път, от който светлина

погледа пронизва ми.

И тласка ме, тласка 

неусетно аз към нея да вървя.

Какво ли иска тя?

Може би пътя аз

без страх да извървя,

до нея сега.

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??