4.11.2012 г., 15:12 ч.

Път 

  Поезия » Друга
497 0 0

Към път непознат

сега отправям се аз.

Посока може би грешна,

може би вярна?!

Път, от който светлина

погледа пронизва ми.

И тласка ме, тласка 

неусетно аз към нея да вървя.

Какво ли иска тя?

Може би пътя аз

без страх да извървя,

до нея сега.

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??