Пътувам по спиралата на чувствата
полекичка, за никъде не бързам.
Не искам да попадна пак във лустрото,
че после кой от там ще ме измъкне?
Аз искам да живея и да дишам,
да чувствам с кожата си цветовете,
спокойно свойте стихове да пиша,
изчистила ума от страховете.
Вятър във косите ми да има,
а в очите - мънички светулки,
да изгоня от сърцето зимата
и да седна в слънчевата люлка.
Пътувам по спиралата на чувствата
полекичка, компасът е във мене.
Да се владея усвоих изкуството
на възрастта, която ме променя.
© Nina Sarieva Todos los derechos reservados
на възрастта, която ме променя.
Личността има тенденция да се „подобрява“ с времето. Хареса ми!