9 ene 2009, 22:23

Пътят 

  Poesía » Otra
764 0 14
Стомна вода.
Билка за рана.
Път ме залюби
и му пристанах.

Пари от страст
тъмната кожа.
Луда ли бях
пръстен да сложа,

Облак от прах
да ме забули?...
За кум избрах
хлапакът юли.

Стомна вода –
светът е вкусен!
Песен редя,
Пътят я слуша.

Път ме залюби
и му пристанах.
Стомна вода.
Билка за рана.

© Лили Радоева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??