9.01.2009 г., 22:23 ч.

Пътят 

  Поезия » Друга
763 0 14
Стомна вода.
Билка за рана.
Път ме залюби
и му пристанах.

Пари от страст
тъмната кожа.
Луда ли бях
пръстен да сложа,

Облак от прах
да ме забули?...
За кум избрах
хлапакът юли.

Стомна вода –
светът е вкусен!
Песен редя,
Пътят я слуша.

Път ме залюби
и му пристанах.
Стомна вода.
Билка за рана.

© Лили Радоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??