6 mar 2009, 22:04

Радостта от любовта 

  Poesía » De amor
682 0 0

Сърцето ми пее песента на любовта,             

желание и трепет обземат моята душа,

връхлита като ураган от пролетни цветя,

звездни мечти ми подарява тя.

 

Път ще си начертаем по луната,

като две души, зареяни във вечността,

търсещи покоя и радостта,

намират себе си в любовта.

 

На ангелите на крилете

редим любовните слова,

като пролетните птички

радваме се ние на света.

© Фатме Ашкън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??