Сърцето ми пее песента на любовта,
желание и трепет обземат моята душа,
връхлита като ураган от пролетни цветя,
звездни мечти ми подарява тя.
Път ще си начертаем по луната,
като две души, зареяни във вечността,
търсещи покоя и радостта,
намират себе си в любовта.
На ангелите на крилете
редим любовните слова,
като пролетните птички
радваме се ние на света.
© Фатме Ашкън Всички права запазени