Ах, де я намерих аз таз поетеса,
овенът й зодия, нрав - скорпион!
И ставам невидим за мойта принцеса,
щом с обич извади езика - трион!
След две академии още се уча
да бъда прилежен и нежен, и мил!
А щом със мигрена отново я случа
до блясък съм всичко изтрил и измил!
И тъй неусетно, от ласка до крясък...
Животът дарил ме е с огън-жена!
Отлитам сега, че отнякъде трясък,
дали пък комшийката тя не почна́?!
Обичам те мило, макар че си криво
целувам, където най-най те боли!
След брака ни дълъг все още си диво.
Мии лудост, разбирам. Понеже, нали...
© Todos los derechos reservados