Всяка дума е излишна,
но ръцете ни се търсят
като полюси различни,
ако любовта възкръсва.
Всяка дума е излишна.
Теб те има и те няма.
И далечна си и близка.
Ту реалност, ту измама.
Всяка дума е излишна.
Никне между нас забрава.
Спомените ни предишни
в тишината се спасяват.
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados