РАЗДЯЛАТА
Тръгвам си аз... тръгваш и ти,
помежду ни само спомени остават
и от тях може би мъничко боли.
А бяхме толкова щастливи,
но ревността двама ни победи.
Много хора на пътя ни заставаха -
с нечисти помисли и подли лъжи,
много пъти побеждавахме ги,
докато накрая не предаде се ти...
Събираме се, разделяме се
и докога ще продължаваме така?
Мисля си, че вече това е краят,
прекалено груба стана нашата игра.
Не се рови във пепелта -
там няма да намериш огън,
знай, свършено е с любовта
веднъж щом чу от мене сбогом!!!
© Симона Todos los derechos reservados