Разказваш ли...
Разказваш ли за миналото бреме?
Разказваш ли за миналото с лекота?
Разказваш ли за дните ни вълшебни?
Разказваш ли за нощите в разкош?
Разказваш ли за двама ни -пленени?
Рзказваш ли, когато беше лош?
Разказваш ли за опита съвместен?
Разказваш ли за греховете ни сега?
Разказваш ли за чуждата намеса?
Разказваш ли за битката на любовта?
© Десислава Todos los derechos reservados