29.09.2009 г., 22:14 ч.

Разказваш ли 

  Поезия
533 0 0

Разказваш ли...

 

Разказваш ли за миналото бреме?

Разказваш ли за миналото с лекота?

Разказваш ли за дните ни вълшебни?

Разказваш ли за нощите в разкош?

Разказваш ли за  двама ни -пленени?

 Рзказваш ли, когато беше лош?

Разказваш ли за опита съвместен?

Разказваш ли за греховете ни сега?

Разказваш ли за чуждата намеса?

Разказваш ли за битката на любовта?

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??