12 dic 2014, 21:09  

Различен 

  Poesía » De amor
481 0 0

Различен си – ухаеш на божури.

Но не на глуповат парфюм.

 

Седял  си  снощи във градината.

 

Различен си – избиран си от жури.

Печелиш"странник на годината".

 

Прекрасен си, но някак нескопосан.

Препъваш се в невидими греди.

Заекваш често, ако си ядосан.

След тебе няма никога следи.

 

Харесвам те – такъв чаровник,

ала с очи на мъничко момче.

във дланите си скрил часовник,

през който времето тече.

 

Обичам те – до болка романтичен,

докосваш ме,  а после ме боли.

Ранена съм от твойто безразличие,

удавих се във твойте очи.

 

Но искам те такъв, любов –

горещ, ужасно нелогичен.

О, моля те, бъди готов

за мойта обич, безгранична...

 

© Може би закъсняла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??