11 ene 2019, 21:10

Размисли 

  Poesía
470 4 5

Уморена съм,

след вятъра не тичам. 

Не се познавам,

а не искам на другите да заприличам! 

 

Годините са безразлични

и карат ме да се снижавам. 

Дрехи сменям, 

мисли прекопавам, 

зачертавам-дати, имена безлични. 

 

Остават само шепа близки

и им прощавам -след едно уиски. 

Пак навличам старите си дънки, 

но знам, че някому ще липсвам. 

 

Това ми дава сили! 

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??