Защо живеем сред нередности?
Защото много нямат ценности
или пък те са фалшиви.
Как да има дела красиви,
като чалга ценностите ни заливат
и хората си затварят очите или заспиват?
Порното и насилието са навсякъде,
не сме при децата си, а другаде някъде!
© Георги Todos los derechos reservados