9.07.2015 г., 11:07 ч.

Размисли за ценностите на прехода 2 

  Поезия » Гражданска
311 1 0

Защо живеем сред нередности?
Защото много нямат ценности

или пък те са фалшиви.

Как да има дела красиви,

като чалга ценностите ни заливат

и хората си затварят очите или заспиват?
Порното и насилието са навсякъде,

не сме при децата си, а другаде някъде! 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??