Намерих сили
да разбия огледалото в ръката ти
и то се пръсна на кристалчета.
В парчетата - различни образи:
красиви,
грозни,
умни,
глупави,
дебели,
слаби,
млади,
стари,
усмихнати,
навъсени...
Изгубих те.
Разбрах, че твойта цялост е измислена.
Измислила съм те
и ти си се възползвал мълчаливо.
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados
Поздрави!