28 dic 2013, 18:32

Разтопяване на любов 

  Poesía » De amor
495 0 4

Вземи ме в шепите си
като сняг -
един такъв, по лански изостанал;
втвърден,
студен,
замръзнал,
всъщност як
след зъбите на слънцето,
с кристали.

И много нежно
с дъх ме разтопи
да потека
през пръстите ти,
мека.

Попий ме в себе си.
и изсуши.
И аз ще ти остана
в шепите.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??