2 sept 2009, 8:30

Рефрен 

  Poesía » De amor
1037 0 34

 

За миг ни лъхна топъл вятър,

погали ни и отлетя...

Остана тръпката позната -

магията на любовта,

дарила ни със прилив странен...

Един до болка скъп рефрен

отново заедно събра ни.

 

 

Изстрадан миг. Благословен.

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??