2.09.2009 г., 8:30 ч.

Рефрен 

  Поезия » Любовна
1036 0 34

 

За миг ни лъхна топъл вятър,

погали ни и отлетя...

Остана тръпката позната -

магията на любовта,

дарила ни със прилив странен...

Един до болка скъп рефрен

отново заедно събра ни.

 

 

Изстрадан миг. Благословен.

 

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??