28 jun 2010, 12:00

Рисунка - мечта 

  Poesía » Otra
480 0 0

Седнал и рисува някаква картина,

творец, показващ пред света

стоята огромна мъка по несбъдната мечта.

Рисува едноцветно с черен химикал,

а нюансите преливат бавно, бавно...

Разкриващи сивотата на света.

Прави или криви, без значение са те,

линии, запечатващи се върху листа,

загатващи за някаква съдба...

Дооформя и запълва празните места,

в опит да завърши своята творба.

Завършена е тя сега и разбрана ще остане

само от човек със същата несбъдната мечта.

 

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??