4 jul 2017, 13:13

Романтика 2 

  Poesía » De amor
397 0 0

В градина с цветя

роза чудна цъфти

и тъй хубава е тя –

тъй хубава си ти.

 

Светлина, нежност, топлота –

туй си ти за мен.

Ти за мен си красота,

ала от самота съм натъжен...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??