4.07.2017 г., 13:13 ч.

Романтика 2 

  Поезия » Любовна
423 0 0

В градина с цветя

роза чудна цъфти

и тъй хубава е тя –

тъй хубава си ти.

 

Светлина, нежност, топлота –

туй си ти за мен.

Ти за мен си красота,

ала от самота съм натъжен...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??