8 nov 2016, 11:47

С пролетна усмивка 

  Poesía » Otra
284 0 1

Пролетта 
е замръзнала пеперуда, 
огряна от слънцето.

 

По кадифените й крилца -
разтопени сълзички 
се плъзват,

 

а пипалцата 
се борят със ветровете 
и спасително сграбчват

 

тънки мъхести пъпчици, 
от които листенца 
прорастват.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??