Откакто този вирус се намести
мъжете ми отказват за вечеря.
За месец - два със биричката мезих
и всичко ми е тясно с.. пет размера.
Реших, че ми е време да си хвана
приятел- по-сериозен. Още днес!
И логнах се във сайт за запознанства
със снимката от бала - с "Мерцедес".
И взеха да ми пишат богаташи -
синчета разни (или пък бащи)
и пращат снимки (даже и без гащи),
сърца , целувки, чалга и звезди.
Добре, но аз не търсех точно тези
и снимката реших да си сменя.
И сложих как от офиса се глезя
със ягоди, сметана и така...
започнаха да пишат коментари,
да пращат порно филми и игри.
Не искам точно този тип "другари"
и снимката отново си изтрих.
И пробвах с друга, (с книга на хамака)
привила под одеялото снага.
Поет ми писа с рими по душата,
но...
слагал и на майка си рога...
И ето че реших ,че няма смисъл
да търся в сайта новата любов.
Ни беден, ни богат ще ме обича,
Живот ли е това?
Какъв живот...?
© Деница Гарелова Todos los derechos reservados