20 jul 2010, 13:58

Сам... 

  Poesía » Otra
747 0 1

Накъдето и да тръгна,
миналото пак ме гони!
Миналото не ще върна,
сърцето сълзи рони!

Не желая те до мене,
изгарям изцяло за Нея!
Дадох цялото време,
не остана време да пея!

Виж пред вратата,
знаеш, че съм там!
Виж през душата,
знаеш, че съм сам!

Сам със спомени
за изминали дни!
Сълзи отронени
по нечути молби!

© Димитър Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??