Събрала съм
живота си във шепи,
две шепи,
всичко е в тях -
безмълвна
светлина
в очите,
желания,
игри,
кураж...
Събрала съм
живота си
във шепа,
останаха
желания,
кураж
и многоточие,
защото
друго няма
освен
самата аз.....
© Маргаритка Харизанова Todos los derechos reservados