26.04.2005 г., 20:54 ч.

Самата аз 

  Поезия
1060 0 3

Събрала съм

живота си във шепи,

две шепи,

всичко е в тях -

безмълвна

светлина

в очите,

желания,

игри,

кураж...

Събрала съм

живота си

във шепа,

останаха

желания,

кураж

и многоточие,

защото

друго няма

освен

самата аз.....

 

 

 

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??