3 abr 2008, 0:11

Самота 

  Poesía » Otra
990 0 3
 

Душата ми крещи

Сърцето ми кърви

Не знам къде съм аз

И кой е този свят

Защо съм пак сама

 

Задавам си безброй въпроси

Но отговори не намирам

Вече няма кой да отговори

Сама съм пак сега

 

Любовта не ще ме срещне вече

Не ще изпитам чувства силни

Не ще прегърна, не ще целуна

С изпепеляващата страст

Сама съм аз и сама ще си остана

Но животът продължава...

 

 

© Станислава Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??