Как не искам пак да страдам...
Но безумно много ме боли
и в Ада сякаш аз пропадам,
щом не видят теб очите ми.
Търся те в непознатите лица,
с които всеки ден се разминавам.
Нараних жестоко хиляди сърца,
но в моето болката още не минава.
Така направи, че до последния ми ден
да остане белег от онези две години,
в които давах дори и невъзможното от мен,
но не стигаше, за да бъдем с теб щастливи.
Настъпва пак нощта безкрайна
и самотата до мен ще се прокрадне.
За мен отдавна вече не е тайна,
че всичките мечти ще ми открадне.
© Зорница Събева Todos los derechos reservados