8 jun 2013, 18:23

Самота 

  Poesía » Otra
710 0 0

          "... но с много хора често съм самичък,

           а в самотата - много рядко сам."

                                          Д. Дамянов

 

 

 

Така добре е

                  в мойта самота...

говоря с птиците, цветята

и вземам сили аз

                      да продължа

по стръмния ми път

                         към свободата...

 

За скука не остава

                               време -

книги, кино, поезия

                               добра,

наслада на чудесно

                               слънце

и весел бриз

                 в косите затрептял...

 

До края не остава

                        много,

обаждат се болежките

                               от тук и там

и бързам да изживея

                          останалото време

с достойнство, чест,

                              а не във срам!

© Ивелина Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??