15 jun 2014, 11:32

Самота 

  Poesía » De amor
372 0 0

В копнение за красота

страдам аз от самота.

Истината тъжна е в това,

че за мен е невъзможна любовта.

 

Малко нежност за мен да има,

няма край в сърцето тая зима.

Искам мъката си да забравя -

в океана на безразличието ти се давя.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??