В копнение за красота
страдам аз от самота.
Истината тъжна е в това,
че за мен е невъзможна любовта.
Малко нежност за мен да има,
няма край в сърцето тая зима.
Искам мъката си да забравя -
в океана на безразличието ти се давя.
© Георги Всички права запазени