Мълчи загадъчно небето.
Една звезда навъсено се мръщи.
Чашата прелива с тишина,
в очакване да влезеш в къщи.
Розата във вазата увяхна.
Часовникът е спрял, стрелките се целуват.
Чашата прелива от непоносима болка.
Самота със нокти в гърлото се впива.
© Румяна Маринова Todos los derechos reservados