Дъждовна вечер...
Аз сама...
със сълзи в очите,
търся теб и любовта!
Студено е! Минават хора,
бързат някъде натам...
аз питам се, дали и ти сега си сам?...
Дали и ти изпитваш болка като мен,
дали ще можеш да се върнеш някой ден?...
Дъждът вали...
Измъчва ме до смърт!
Обичам те! Дали ще мога да намеря път?...
Душата ми в спомени погубена гори!
Сърцето с всеки удар пита:
Къде си ти?... Къде си ти?...
© Моника Стойчева Todos los derechos reservados
Душата ми в спомени погубена гори!
Сърцето с всеки удар пита:
Къде си ти?... Къде си ти?...
много хубаво стихотворение! направо топли сърцето