14 abr 2012, 20:58

Сбогуване с морето 

  Poesía » Filosófica
369 0 0

          Сбогуване с морето

 

Море, море,

лазурните ти дни са

преброени!

Очакват  те

самотни брегове…

Ще късат мрежите,

от слънце изтъкани,

неканените

зимни  ветрове…

 

О, ти ще затъжиш,

загледано в безкрая,

разплакано

от късни дъждове…

Ще протестираш!

И ще се бунтуваш,

зная!

И бурята

 във тебе ще реве…

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??