Сексът
Сексът е като разпалена свещ,
наистина ли може да бъде толкова горещ?
Чувствата се къпят в сладострастие,
храня към любимия пристрастие,
търся пълното си щастие,
рискувам,
флиртувам,
из пътищата на романтиката неизбродни пътувам...
те чертаят като художници посоката на своите съдби - там аз искам да царувам!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados