29.05.2012 г., 21:34 ч.

Сексът 

  Поезия » Любовна
781 0 0

Сексът

 

Сексът е като разпалена свещ,

наистина ли може да бъде толкова горещ?

Чувствата се къпят в сладострастие,

храня към любимия пристрастие,

търся пълното си щастие,

рискувам, 

флиртувам,

из пътищата на романтиката неизбродни пътувам...

те чертаят като художници посоката на своите съдби - там аз искам да царувам!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??