31 jul 2013, 9:45

Ще позная 

  Poesía
445 0 1

Сърцето с ударите

времето брои.

Желая те всеки миг.

Искам гласът ти

да ме приспива,

косите ми да оправяш

с утринните лъчи.

Да се оглеждам 

в сините ти очи -

да надникна през тях

във душата ти,

и ще позная

истински ли си бил,

или ме съжали,

че най-хубавата нощ

ми подари?!

Не търся надежден лъч.

Исках за малко

да бъда твоята сянка,

но сърцето подсказва друго -

без теб ударите му спират.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??