13 ago 2012, 9:41

Ще се стопи и този сняг 

  Poesía » De amor
461 0 2

Студът сърцето прикова

и сняг на прага му натрупа.

Студени, моите слова

се скриха под език-хралупа.

 

Изстина моето сърце...

Заключи то сърце зад прага

и скръсти нежните ръце

да чака пролетната сага.

 

Ще мине зимата в сърцето

и този сняг ще се стопи.

С усмивка топла на лицето

ще цъфнат старите липи.

 

И всяка думичка отново

в ефир любовен ще лети.

В основата на нещо ново

ще бъдеш, мила, само ти!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??