24 oct 2007, 20:14

Ще се върнеш 

  Poesía » De amor
924 0 2
Безразлично е към мен сърцето ти,
безразличен си и ти. А някога се
вричаше във вечна обич без болка
и сълзи. Иди си, тръгвай на мига.
Аз зная, ще се върнеш и пак в
любов ще се кълнеш. Върви си.
Колкото по-бързо тръгнеш,
толкова по-бързо ще се прибереш.

© Йоана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??