24.10.2007 г., 20:14 ч.

Ще се върнеш 

  Поезия » Любовна
923 0 2
Безразлично е към мен сърцето ти,
безразличен си и ти. А някога се
вричаше във вечна обич без болка
и сълзи. Иди си, тръгвай на мига.
Аз зная, ще се върнеш и пак в
любов ще се кълнеш. Върви си.
Колкото по-бързо тръгнеш,
толкова по-бързо ще се прибереш.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??