Когато зле - почувстваш се,
недей тъжи!
Вдигни глава! Погледни...
към звезди - виж нагоре!
Избърши очи от сълзи!
Открий усмивки
- в техни черти!
Виж красота на техни светлини!
Забележи... светят и за тебе!
Очакват твое желание!
Ако тъжен си - в нощта
не заравяй глава, изолиращ се от света!
Пожелай си нещо!
Щом усетиш чувство
на самота - изправи се!
Току-виж и падаща звезда, се спусне!
Помисли... някой за тебе -
там, навярно с добро си мисли!
Предполагаш или не,
някъде, те очаква и любовта с копнежи!
Изпълнен от небесно щастие,
ще танцуваш ти!
Ще грейне слънце,
и ще се радваш на сбъднати мечти!
Усмихни се, тъжен - недей бъди!
Вярвай в сила на мечтите
и в тази на звездите!
Озарен, светлина носи!
© Roselina - Neli Evgenieva Todos los derechos reservados