4.09.2009 г., 23:42 ч.  

Сила на желания, сила на звезди 

  Поезия
3036 1 2

Когато зле - почувстваш се,             

недей тъжи!

Вдигни глава! Погледни...                   

към звезди - виж нагоре!

                                                                          Избърши очи от сълзи!

Открий усмивки                                       

 - в техни черти!                                                    Виж красота на техни светлини! 

                                                                      Забележи... светят и за тебе! 

Очакват твое желание! 

Ако тъжен си - в нощта

не заравяй глава, изолиращ се от света!

                                                                            Пожелай си нещо! 

Щом усетиш чувство                             

на самота - изправи се!

Току-виж и падаща звезда, се спусне!

                                                                          Помисли... някой за тебе -

там, навярно с добро си мисли!

Предполагаш или не,

някъде, те очаква и любовта с копнежи!

                                                                        Изпълнен от небесно щастие, 

ще танцуваш ти!

Ще грейне слънце,                             

и ще се радваш на сбъднати мечти! 

                                                                            Усмихни се, тъжен - недей бъди!

Вярвай в сила на мечтите                 

и в тази на звездите!                                     Озарен, светлина носи! 

© Roselina - Neli Evgenieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??