8 abr 2011, 21:05

Ситуация 

  Poesía » De amor
851 0 8

За кой ли път съм в тази ситуация,
една безлична вечер у дома,
а спомените ми нуждаят се от ампутация,
ти трябваше да си останал в миналото... както досега!


За кой ли път те виждам в съня си,
а след това безличен те превръщам в мечта.
И колко още тези стъпки ще отъпквам,
от тях към теб пътека не можах да извървя.


Зад моите стени се пази тази тайна,
пред света до глупост те отричам...
„един човек от мойто минало...” и толкоз,
а наум крещя, че още те обичам.


Усмихвам се, а чувствам се разбита!
Аз никога не смеех да те гледам в очите,
душата ми от безнадеждност е пропита,
но никой... никога не ми видя сълзите!


Но все едно е вече всичко...
аз пак съм тази ситуация.
Една безлична вечер у дома,
а спомените ми нуждаят се от ампутация!

© Надя Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??