16 may 2014, 12:09

Сивотата на мислите 

  Poesía » Otra
396 0 1

Разтварям сълзите си в чаша кафе...
Мълча... мислите се сливат с дъжда...
Улиците отвън отразяват косите ми
и нелепите усмивки от отминали сънища...
В калния цвят на страха и тъгата
танцувам със себе си като луда...
без любимата ми червена рокля,
сега съм облечена в сивота...
Кафето изстива... отвън е студено...
Отчупвам парченце от образа си...
време е да тръгвам...


автор: Моника Стойчева
дата: 15. 05. 2014 г.

© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??