12 oct 2011, 12:38

Скитнице моя 

  Poesía » Versos blancos
618 0 0

Скитнице моя, в нощта до мен бъди,

скитнице, сестрице, мене ти пази,

ръцете ти за мен утеха нека бъдат,

сълзите ти горещи за мене нека падат.

 

Скитнице любяща, кога ли някой ден

ще видиш ти луната да се смее пак за мен,

на моя одър тих моли се ти сега,

да си отида с усмивка, но не и с тъга.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??