12.10.2011 г., 12:38 ч.

Скитнице моя 

  Поезия » Бели стихове
619 0 0

Скитнице моя, в нощта до мен бъди,

скитнице, сестрице, мене ти пази,

ръцете ти за мен утеха нека бъдат,

сълзите ти горещи за мене нека падат.

 

Скитнице любяща, кога ли някой ден

ще видиш ти луната да се смее пак за мен,

на моя одър тих моли се ти сега,

да си отида с усмивка, но не и с тъга.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??