24 dic 2007, 11:24

Скитник 

  Poesía
578 0 5
 

Скитник

 

Къде отиваш, пътнико самотен?

Къде ще дириш таз вечер ти подслон?

Нима на тебе, пътнико самотен,

ти е нужно повече от онзи небосклон,

който твоя поглед всеки ден съзира,

а вечер сънуваш го светъл и кристален,

и който зиме и лете над тебе прозира

и разкрива ти свят нереален?

Ще ти кажа нещо, самотнико скитащ -

ти си щастливец с красива съдба!

Ти си свободен и силата имаш

да си  скитник и да си щастлив от това!!!

© Някоя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??